sobota 30. června 2012

Resumé 1-6/2012


2012
Běh
Chůze
Spinning
H.E.A.T.
Ranní rozcvička
Leden
55,8 km
125 km
12,5 + 8,5 = 21 h
3 x
31 x
Únor
47,6 km
152 km
24,5 + 8,5 = 33 h
3 x
29 x
Březen
181,5 km
181,7 km
30,5 + 1,5 = 32 h
3 x
31 x
Duben
317,2 km
147,9 km
23 + 0 = 23 h
2 x
30 x
Květen
313,8 km
176 km
12 + 0 = 12 h
3 x
31 x
Červen
269,4 km
143,6 km
5 + 5 = 10 h
3 x
30 x


Žádné komentáře:

Okomentovat